Meebook sikre filer og drev

I efteråret 2023 lancerer vi et helt nyt produkt: Meebook sikre filer og drev. Det er danskejet, dansk hostet og fuldt GDPR-compliant.

Udover det vil det komme til at indeholde en masse pricacy by design-features som adgangsstyring, automatisk overlevering af elevdata, automatisk arkivering i ESDH-systemer og meget mere.

Du kan allerede nu få en lille smagsprøve på, hvordan det kommer til at se ud, nedenfor.

1

Med Meebook sikre filer og drev vil man i meddelelsesbogen kunne tilføje en fil på lige fod med Google Drev, Onedrive og AULA’s sikre filer.

2

Når man uploader filerne i elevens meddelelsesbog, vil de blive placeret i elevens mappe, hvorfra alle ansatte med adgang til meddelelsesbogen vil have adgang til dem.

Filerne kan markeres som følsomme personoplysninger, og de bliver hermed låst bag tofaktorlogin.

3

Man kan også tilføje filer til meddelelsesbogen fra ens egne filer i Meebook sikre filer og drev. Når man tilføjer en fil til en elevs meddelelsesbog/mappe, vil det være en kopi af den fil, der ligger blandt ens egne filer.

4

I drevet skelnes der mellem den enkelte ansattes egne filer og elevfiler. I elevfilerne vil de medarbejdere, der har den korrekte adgang, få adgang til elevernes filer.

Man kan også få overblik over alle filer for eleverne i de klasser, man har adgang til.

5

I elevfilerne kan man markere en fil som følsom, downloade og slette den.

6

I den ansatte egne filer kan der oprettes mapper, så man kan sortere sine filer.